设为主页 | 加入收藏 | 联系我们
您当前的位置:博狗博彩 -> 六年级 -> 六年级补充习题答案 -> 译林六年级英语6A6B补充习题答案
第5页
发表时间:2019-02-24 19:43:13  文章来源:博狗博彩  浏览:9次

C Look and say

参考答案:

1. David has some good habits. He likes eating ice cream,but he usually eats only one at a time. He always brushes his teeth in the morning and before bedtime. He often makes the bed after he gets up. He crosses the road at the zebra crossing. David has some bad habits too. He sometimes gets up late in the morning. He often eats a lot of rice and meat,but he doesn't eat vegetables.

2. Penny has some good habits. She always listens to the teachers carefully in class. She usually reads many books because she likes reading very much. Penny has some bad habits too. She usually goes to bed late. She doesn't put her things in order and her bedroom is always messy. She often eats a lot of sweet food at a time. She sometimes plays with her mobile phone on the road.

D Look,read and write

参考答案:

1. sleeping,quietly 2. late,bad,finish 3. cola,diet,vegetables

4. zebra,crossing,lights 5. follow,late,listen,clean

E Look,read and judge

参考答案:

1. 笑   2.哭   3. 笑   4. 哭  5. 笑   6.哭   7. 笑  

F Read and write

参考答案:

1. went 2. saw 3. cross 4. walked/ran 5. Look

6. helped 7. took 8. said 9. good 10. happy

G Read and answer

参考答案:

1. After nine o'clock.

2. No,they don't.

3. He thinks the watch is too small.

4. He has two clocks.

5. The large clock does.





本文地址:http://www.chinajuce.com/html/162-28/28081.htm
文章摘要:第5页 ,追肥有效腺苷,秋毫见捐海涵彩色带。

Revision 1

A Listen and number

录音文字稿:

1. Sam and Bobby are not listening to Miss Fox. They are talking happily in class.

2. Su Hai and Su Yang are waiting for the green man at the zebra crossing.

3. It is ten o'clock at night. Mike is chatting on the Internet with his e-friend.

4. Liu Tao usually has some noodles,some vegetables and an egg for breakfast.

5. Helen always brushes her teeth before bedtime.

6. The boy is crying loudly on the pavement.

参考答案:

a 2 b 6 c 4 d 5 e 3 f 1

B Listen and judge

录音文字稿:

Paul and Robert are cousins. Paul lives in a big city and Robert lives on a farm. Paul is fat and weak. Robert is thin,but he is healthy. He has a healthy diet and he helps his parents on the farm every day.

Paul goes to see Robert and stays with him for the summer holiday. He says to Robert,“I like eating hamburgers and drinking cola. I like ice cream too.""Sorry,Paul. We don't have these on the farm. I eat some meat,chicken and fish every day. I eat a lot of fruit and vegetables. I eat some rice and bread too,”says Robert.

Paul has to eat rice, meat,fruit and vegetables every day. He has to work on the farm too. When the summer holiday is over,Paul becomes thin. “I'm thin now,but I'm healthy. I like living on the farm,”says Paul.

参考答案:1.?  2.?  3.?  4.?  5.?

首页
Tags: 责任编辑:goback

评论

帐  号: 密码: (新用户注册)
验 证 码:
表  情:
内  容:

相关栏目
最新文章
热门文章
相关文章

关于我们 | 服务与支持 | 人才招聘 | 联系方式 | 网站地图 | 免责声明

Copyright@http://www.chinajuce.com 博狗博彩版权所有 博狗博彩

博狗博彩 Code © 2017-2019 05网-找答案就上www.chinajuce.com